LIDT OM MIG

Sidsel Ambrosius

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

 

Jeg bor i Randlev uden for Odder, med min mand og vores to børn.

 

Jeg har altid drømt om at have min egen klinik, hvor jeg kan hjælpe andre til et sundt og selvstændigt liv.

Men det blev først efter en længere periode med alvorlig stress, at jeg så den gamle drøm i øjnene og uddannede mig til EFT terapeut på EFT Centeret i Valby og Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut på Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi i Them.

 

Jeg er i dag taknemmelig for at min krop sagde stop, så jeg fik gang i min drøm, fik hjulpet mig selv og fik muligheden for at hjælpe andre til også at nyde livet og kærligheden.

Sund kost og levevis har interesseret mig hele mit liv, men blev for alvor vigtigt, da vores søn begyndte i skole i 2007 og fik behov for at lægge sukker, gluten og mælk på hylden, så han kunne sidde stille. Det betød en kernesund kostomlægning for hele familien og vi har siden justeret og rettet til, så kosten passer til vores liv og ønsker. (Må jeg i parentes bemærke, at han efter få uger uden sukker, satte sig ned og lærte at læse og ikke har haft problemer med skole og indlæring siden!)

Min mand er kok og driver den gastronomiske virksomhed Madhimlen, som handler om at skabe opmærksomhed omkring gode, lokale, danske madvarer og madvaner. Så sund mad og levevis fylder meget i vores liv.

 

Jeg mener, at hvis vi selv tager ansvar for vores helbred, sundhed

og liv, så kan vi i lang udstrækning, selv skabe den virkelighed vi gerne vil leve i. Lægen er god og vigtig at have ved hånden, men vi kan også meget selv og ansvaret er vores.

 

Det er hverdag der er mest af og den skal helst være fantastisk.

Med min klinik liggede selvstændigt, men i tilknytning til mit private hjem, giver det en nærhed og ro i mit liv, som jeg utrolig godt kan lide. Det skaber en rolig og hyggelig stemning omkring behandlingerne at være i hjemlige omgivelser.

 

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi.

 

 

Sidsel Ambrosius, Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, Kirkevej 6, 8300 Odder Telefon: 30894331

Copyright © All Rights Reserved