UDTALELSER

Sidsel Ambrosius

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

Klientudtalelser

 

Efter 6 behandlinger:

Jeg er rigtig glad for forløbet hos dig. Du er 100% nærværende og jeg føler mig støttet og mødt i min proces på bedste vis. Jeg har fået hjælp til selv at gøre arbejdet og det er for mig så vigtigt, selv at handle på det som trykker, i tillid til at der er den støtte jeg har brug for.

Katja 45 år

 

 

For to år siden, slog min datter hovedet voldsomt. En svær hjernerystelse, som længe giver gener i form af hovedpine, mangel på appetit og svingende humør mm. Efter at være startet op med BKST, har generne gradvist fortaget sig og min datter oplever en markant bedring og øget udholdenhed.

At få BKST er det bedste der er sket ift behandling af følgegenerne.

Min datter udtaler ofte selv, at hun er så glad for at komme og få behandlinger og aldrig vil være det foruden.

Clea, på vegne af datter på 9 år

 

 

Efter 4. behandling:

"Du er faktisk fantastisk god! Jeg har haft nogle hårde år og i dag for første gang i lang tid, sad jeg og hyggede og havde det sjovt med 2 venner, så jeg er ved at finde den gamle mig igen. Tak!"

Irene 43 år

 

Efter 2. behandling:

Jeg valgte at kontakte Sidsel, efter at jeg havde haft tandpine i en periode. Jeg havde været ved tandlægen gentagende gange, men der var ikke noget i vejen. Efter et lægebesøg, hvor jeg fik af vide, at det var spændinger og at jeg skulle lave nogle afspændingsøvelser, tog jeg kontakt til Sidsel. Efter første behandling var der markant bedring og efter anden behandling, kunne jeg ikke mærke spændingerne mere. Jeg har en følelse af, at der er blevet mere plads til tungen i munden. En helt fantastisk oplevelse og jeg vil ikke tøve med at komme igen.

Ulla 38 år

 

Min oplevelse af Sidsel´s behandling er:

Det er behageligt, smertefrit, beroligende, afslappende og meget, meget blidt.....behandlingen sker uden megen berøring, men stadig meget effektivt!

Min oplevelse af behandlingen er forskellig fra gang til gang...har endnu ikke oplevet det samme. Men stadig med fremskridt.

Jeg har en følelsesforskel imellem min højre og venstre side af kroppen (efter bilulykke) delt lige lodret gennem kroppen. Højre side føles tungere, tykkere og med mindre følelse/sensitivitet i. Specielt i mit hoved, har Sidsel fået ændret denne forskel. Vi snakker ikke sammen under behandlingen, men Sidsel mærker selv, når det sted hun behandler, er klar/helet. Omvendt mærker hun også, når det bliver for meget......fik engang kvalme og inden jeg nåede at sig stop, var hun stoppet.....hun kunne godt mærke min krop ikke kunne lide den berøring.

Efter behandlingen føler jeg mig altid let, glad og meget afslappet med meget mere engergi......ud over at behandlingen selvfølgelig har en ”her og nu” effekt, er den også mere langsigtet.....kroppen restituerer over tid og nogle gange er den smerte jeg er kommet med, ikke helt væk efter behandlingen, men efter et par dage forsvinder den. Jeg kan varmt anbefale Sidsel, hun er kompetent, vidende og enormt engageret og et dejligt menneske!

Anne 39 år

 

Efter 1. behandling:

Faktisk var det en behandling uden "bagtanker", hvor jeg lå og flød behageligt afsted på briksen i dit selskab. Men i dagene efter oplevede jeg en trækken i underlivet, ligesom når kroppen gør sig klar til ægløsning. Meget almindelig fornemmelse, tror jeg egentlig - bare ikke for mig, for jeg har ikke menstrueret i årevis pga. pcos. Gad vide hvad behandling nr. 2 vil føre med sig?

Anja 35 år

 

" Sidsel har en rigtig god indføling, og jeg føler mig meget tryg i hendes hænder.

Hun stiller rummet til rådighed så min krop igen kan finde balancen.

Jeg oplever, at kranio sakral terapien påvirker de spændinger, jeg har i kroppen. Som en sidegevinst,

kan jeg nu bedre mærke mig selv og hvad jeg har lyst til"

Joan 37 år

Sidsel Ambrosius, Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, Kirkevej 6, 8300 Odder Telefon: 30894331

Copyright © All Rights Reserved